Joga su Japonų akitomis Vilniuje

Joga su šuniukais VilniujeŠuniukai

Vaikai įleidžiami su vienu iš tėvų/globėjų.

Japonų akitos yra dideli, kilmingi ir ištikimi šunys, garsėjantys savo drąsa ir atsidavimu šeimai. Ši veislė, išsiskirianti savo išskirtiniu išvaizdu ir stipriu charakteriu, yra puikus pasirinkimas jogos su šuniukais užsiėmimams. Japonų akitos yra ramūs ir intelektualūs šunys, todėl jie puikiai tinka tiek aktyvioms, tiek ramioms veikloms.

Charakteristika

  • Išvaizda: Japonų akitos yra dideli ir tvirti šunys su tankiu ir dvigubu kailiu, kuris gali būti įvairių spalvų, dažniausiai baltos, rudos, pilkos ar juodos. Jų ausys yra stačios, akys – tamsios ir išraiškingos, o uodega dažnai susisuka ant nugaros.
  • Temperamentas: Japonų akitos yra žinomos dėl savo lojalumo, drąsos ir ramumo. Jos yra labai nepriklausomos, bet tuo pačiu metu mėgstančios žmonių kompaniją. Akitos yra puikūs sargai, tačiau jie taip pat yra švelnūs ir draugiški su savo šeima.
  • Aktyvumas: Japonų akitos yra aktyvūs šunys, kurie mėgsta ilgus pasivaikščiojimus ir fizinę veiklą. Tačiau jie taip pat vertina ramius ir atpalaiduojančius užsiėmimus, tokius kaip joga, kur gali parodyti savo ramybę ir kontrolę.

Prisijunkite prie Puppy Yoga Lietuva užsiėmimų Vilniuje ir patirkite nuostabią patirtį su japonų akitomis bei kitų veislių šuniukais! Joga su šuniukais yra puikus būdas atsipalaiduoti, pagerinti savo fizinę ir emocinę savijautą bei mėgautis miela šunų kompanija.

25 €
Rezervacijos mokestis mokamas: 15€
Produkto kodas: N/A Kategorijos: ,